ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Έγγραφα
Τύπος | Aρχείο | Μέγεθος | Ημερομηνία | |
---|---|---|---|---|
12. ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΕΪΝΩΝ.pps | 404 KB | 5/11/20 | ||
11. ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ NaCl στο τυρί.pps | 6.22 MB | 5/11/20 | ||
10. ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΧΥΜΟΥ.pdf | 521.52 KB | 5/11/20 | ||
09. ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ.pdf | 607.77 KB | 5/11/20 | ||
08. ΧΡΩΜΑ.pdf | 861.59 KB | 5/11/20 | ||
07. ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗΣ ΩΡΙΜΩΤΗΤΑΣ.pdf | 665.47 KB | 5/11/20 | ||
06. ΟΞΥΤΗΤΑ.pdf | 560.56 KB | 5/11/20 | ||
05. ΤΕΦΡΑ.pdf | 679.46 KB | 5/11/20 | ||
04. AW.pdf | 1.11 MB | 5/11/20 | ||
03. ΥΓΡΑΣΙΑ.pdf | 777.25 KB | 5/11/20 | ||
02.ΜΕΤΡΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.pdf | 757.99 KB | 5/11/20 | ||
01. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ.pdf | 748.05 KB | 5/11/20 |