Μετάβαση στην αρχική σελίδα
  • Είσοδος
  1. Αρχική Σελίδα
  2. ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
  3. Έγγραφα

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έγγραφα

Επάνω
Αρχικός κατάλογος » ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ  
ΤύποςAρχείο ΚάτωΜέγεθοςΗμερομηνία
01. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ.pdf 748.05 KB5/11/20
02.ΜΕΤΡΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.pdf 757.99 KB5/11/20
03. ΥΓΡΑΣΙΑ.pdf 777.25 KB5/11/20
04. AW.pdf 1.11 MB5/11/20
05. ΤΕΦΡΑ.pdf 679.46 KB5/11/20
06. ΟΞΥΤΗΤΑ.pdf 560.56 KB5/11/20
07. ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗΣ ΩΡΙΜΩΤΗΤΑΣ.pdf 665.47 KB5/11/20
08. ΧΡΩΜΑ.pdf 861.59 KB5/11/20
09. ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ.pdf 607.77 KB5/11/20
10. ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΧΥΜΟΥ.pdf 521.52 KB5/11/20
11. ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ NaCl στο τυρί.pps 6.22 MB5/11/20
12. ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΕΪΝΩΝ.pps 404 KB5/11/20
Μετάβαση στην αρχική σελίδα

Επιλογές Μαθήματος

Έγγραφα Ανακοινώσεις Ημερολόγιο Μηνύματα Σύνδεσμοι
Open eClass © 2003-2025 — Όροι Χρήσης— Πολιτική Απορρήτου