Food Chemistry and Biochemistry (FOODQUAL105) | ANTON SLAVOV and VESELA CHALOVA |
| FOOD PHYSICAL SHEMISTRY (103) | Vanya Gandova |
| Food Processing and Preservation (FPP) | IVANOV GALIN, MIHALEV KIRIL |
| FOOD QUALITY AND SAFETY (FOODQUAL108) | Prof. Dr ANGEL ANGELOV, Assoc. Prof. Dr VELITCHKA GOTCHEVA |
| Integrated Systems for Quality and Food Safety Management (FOODQUAL115) | VELCHEV / DINKOVA |
| SYSTEMS FOR FOOD RISK MANAGEMENT (FOODQUAL110) | Stefan Dragoev |
| ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - FOOD ANALYSIS (FOODQUAL107) | ΕΛΕΝΗ ΚΑΣΑΠΙΔΟΥ |
| ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ- ANALYTICAL CHEMISTRY (FOODQUAL101) | ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΗΤΛΙΑΓΚΑ -ΑΣΗΜΙΝΑ ΝΤΟΜΟΠΟΥΛΟΥ |
| Ενόργανη Χημική Ανάλυση (FOODQUAL112) | Σταύρος Λαλάς |
| ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ - SCIENTIFIC LITERATURE DATABASES (FOODQUAL103) | ΕΛΕΝΗ ΚΑΣΑΠΙΔΟΥ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΗΤΛΙΑΓΚΑ |
| Μικροβιολογία και Βιοτεχνολογία Τροφίμων (Advanced Food Microbiology and Biotechnology) (FOODQUAL111) | Παρασκευή Μητλιάγκα, Βασίλειος Παπαδόπουλος |
| ΜΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (FOODQUAL106) | ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΗΤΛΙΑΓΚΑ |
| Συγγραφή Επιστημονικών Εργασιών (FOODQUAL114) | ΕΛΕΝΗ ΚΑΣΑΠΙΔΟΥ |
| ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ADVANCED FOOD TOXICOLOGY (FOODQUAL113) | ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ |
|